23
бер.

Конгрес «Прибуткове свинарство» — подія, яка єднає галузь!

Міжнародний конгрес «Прибуткове свинарство» — подія, яка єднає усіх, без виключення, гравців ринку. Під час заходу у виробників є можливість поспілкуватися не лише з колегами, отримати поради у вітчизняних та закордонних експертів, а й проконсультуватися із компаніями, які постачають генетику, обладнання, корми тощо.

Так, серед компаній, які з року в рік підтримують конгрес — визнані світові лідери: Big Dutchman, Hog Slat, Cargill, Biohem, Boehringer Ingelheim, Zoetis, Bushhoff та інші відомі якістю послуг партнери.

Під час заходу зазвичай діє спеціалізована виставка, де на стендах компаній можна отримати повний спектр інформації про новинки ринку та вже перевірені рішення.

«Минулоріч ми вперше взяли участь у Конгресі „Прибуткове свинарство“. Чесно кажучи, залишилися задоволеними, що долучилися. Сподобалася і кількість учасників, яких було багато, і „повні“ секції, й активність людей, з чого стає зрозуміло, що виступ корисний.

Як на мене, такий обмін досвідом потрібен і учасникам, і компаніям, які представляють свої стенди на святі. Нові дослідження, нові контакти означають розвиток компанії», — поділилася спікер минулорічного «Прибуткового свинарства» Анна Пастиря,молекулярний біолог, вірусолог, начальник відділу наукових досліджень та розвитку ТОВ «ЦВД».

«Наша компанія — Zoetis— традиційний партнер заходу. Переконаний, що такі події, як конгрес, насправді потрібні.

Тематика заходу, як завжди широка — годівля, генетика, ветеринарія, технології. Плюс до всього — представлені компанії. А це дуже важливо і потрібно. Конгрес — подія, яку чекають із нетерпінням і учасники, і компанії», — зазначив Віктор Еверт, директор ТОВ «Зоетіс Україна».

«Ми вже не раз долучалися до участі у конгресі. Ця подія традиційно якісна — вдалі локації, де є достатньо місця для обговорення питань, багато гостей, учасників. У такі моменти дійсно розумієш, що галузь живе.

Особисто я у ролі спікера виступав вперше на „Прибутковому свинарстві“. Програма видалася дуже насиченою. Сподобалося й те, що учасники були активними, цікавилися, уточнювали», — розповів Андрій Гавриленко,Компанія Veteco.

Хочете бути в курсі новинок обладнання, технологій утримання чи сучасних кормових рішень? Долучайтеся до учасників Міжнародного конгресу «Прибуткове свинарство» й отримайте корисну інформацію з перших вуст!

Конгрес «Прибуткове свинарство» — одна з наймасштабніших галузевих подій не лише в Україні, але й за її межами. Майданчик для відвертої розмови про все, що стосується вітчизняної галузі свинарства. Серед учасників — свинарі, кращі українські та закордонні фахівці у царині свинарства, представники держави, експерти міжнародних організацій. Цього року захід відбудеться 5 червня у виставковому центрі «АККО Інтернешнл». Організатори заходу — Асоціація «Свинарі України», Всеукраїнська Аграрна Рада й агроконсалтингова компанія DYKUN.

Асоціація «Свинарі України» — неприбуткова, добровільна організація, заснована вітчизняними виробниками свинини.

Головні цілі об'єднання — представництво і захист прав та інтересів господарств об’єднання, сприяння розробці та впровадженню нових технологій ефективного виробництва свинини, розширення ринків збуту, захист внутрішнього ринку збуту.